Vianočný chlapec Nikolas


Matt Haig

Kde sa vzal tu sa vzal! Prišiel Mikuláš, Santa či Ježiško!

Verte, nič nie je nemožné!

Ak stále trváte na tom, že niektoré veci naozaj nemožné sú, radšej pustite túto knihu z rúk. Je totiž plná neuveriteľných vecí!

Tento príbeh je o Vianočnom otcovi.

Možno preňho máte iné mená, napríklad Santa či Mikuláš. Ale ak by ste boli elfovia, nevolali by ste ho inak ako Vianočný otec. No nech už ho nazývate akokoľvek, poznáte ho a to je najdôležitejšie.

Viete si však predstaviť, že kedysi ho nikto nepoznal? Bol obyčajným chlapcom, ktorý dostal meno Nikolas a žil uprostred ničoho, presnejšie uprostred Fínska. Veľa toho o svete nevedel, poznal však chuť hubovej polievky, chlad severského vetra a príbehy, ktoré mu rozprávali rodičia. A na hranie mal iba jedinú bábiku. S mágiou ho spájalo len to, že v ňu veril.

A v jeho živote sa mali čoskoro udiať zázraky, ktoré si nevedel ani predstaviť...

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 272
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 10.12.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,4 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Báliková
EAN 9788056624715
Vek od 9
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Matt Haig

Matt Haig


Matt Haig je britský autor a venuje sa tvorbe pre deti aj pre dospelých. Úspech zaznamenal s knihou Prečo zostať nažive, tá sa takmer 50 týždňov držala v rebríčku bestsellerov podľa Sunday Times. Pod hlavičkou vydavateľstva Albatros vyšla jeho kniha Vianočný chlapec Nikolas, ku ktorej sa pripravuje aj filmové spracovanie. Matt žije s manželkou, deťmi a psom neďaleko Sussexu a okrem písania sa venuje aj vyučovaniu svojich detí v domácom prostredí.