Kocúr Krištof


Katherine Applegateová

Láskyplný príbeh o tom, aké nevyhnutné je mať priateľov, či už skutočných, alebo vymyslených.

Objal som ho okolo pása. Bolo to ako objímať leva. Ten kocúr vážil najmenej tonu.

„Pozri,“ začal Krištof, keď vytiahol pazúry z mojej prikrývky. „Nemôžem odísť, kým ti nepomôžem. Ja som pravidlá nevymyslel.“

„Kto ich teda vymyslel?“

Krištof na mňa hľadel očami pripomínajúcimi zelené koráliky. Položil mi predné laby na plecia. Voňal mydlom, mačacou mätou a oceánom v noci.

„Ty, Jackson,“ odvetil. „Ty vymýšľaš pravidlá.“

V Jacksonovom živote sa znenazdajky zjaví kocúr Krištof, aby mu pomohol v ťažkých chvíľach. Je veľký, úprimný, no vymyslený. A myslíte si, že nejaký vyfantazírovaný kocúr dokáže vytrhnúť človeka z biedy?

Láskyplný príbeh o tom, aké nevyhnutné je mať priateľov, či už skutočných, alebo vymyslených.

Čítať viac
9,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 200
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 31.1.2020
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,31 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Crenshaw
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056615324
Vek od 8
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Natália Kapustová

nathalys-reading.blogspot.cz - Kocúr Krištof

Iba sporadicky recenzujem knižky pre deti, ale niekedy si aj dospelý človek túži prečítať milý príbeh. Tak som sa dostala ku Krištofovi. Na prvý pohľad sa mi zdal veľmi pekný. No zdanie môže občas klamať. Klamalo? Ešte pred samotným vydaním som si pozrela zahraničné recenzie. V nich sa písalo, že počas čítania ľudia pociťovali nevôľu pokračovať ďalej a tiež určité nepohodlie. Vôbec som teda netuši...

Autor knihy

Katherine Applegateová

Katherine Applegateová


Katherine Applegateová je bestsellerová autorka kníh pre deti a mládež. Jej kniha Jediný Ivan svojho druhu získala cenu Newbery Medal a bola adaptovaná na film spoločnosťou Disney. Napísala desiatky kníh, jej najobľúbenejším žánrom je sci-fi, fantasy a dobrodružné romány, mnohé jej knihy získali ocenenia a valcovali rebríčky predajnosti. Ako scenáristka sa podieľala na seriály Sweet Valley Twins.