Básničky z lúk a lesa


Jana Pavlíková

Všetko o lese vás naučí kamarát vetrík. Krásna kniha od slovenských autoriek.

Kamarát vetrík sa ráno zobudil, roztiahol svoje krídla a preletel ponad lúku a les. Veselo pozdravil všetky zvieratká, rozstrapatil vlásky kvietkom a privoňal k hubám. Teraz letí ďalej do sveta a všetkým deťom chce porozprávať, čo nového sa na lúke a v lese dozvedel.

Keď sa započúvaš do jeho pesničiek, prezradí ti, aký koncert sa chystá za súmraku na rybníku, prečo diviaka rozbolelo brucho a kto je kráľovnou jazera.

Naučíš sa, ktoré huby sú jedlé a ktoré jedovaté, aká bylinka ti pomôže, keď ťa trápi nádcha a kašeľ a kde sa v zime ukrylo zrniečko.

Dozvieš sa, akú správu napísal ďateľ stromom, kam sa schovali múdre svište ale aj to, ako deti prešli cez rozum hladnému kliešťovi...

Čítať viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 64
Dátum vydania 18.5.2018
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,25 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Zuzana Hlavatá
EAN 9788056604793
Vek od 5
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Daniela Lysá

vinlit.sk - Básničky z lúk a lesa

Nádherne ilustrovaná knižka plná básničiek ohúri každé dieťa svojou jedinečnosťou spočívajúcou v roztomilých obrázkoch a krásou skrytou v jednoduchosti. Básničky z lúk a lesa prinášajú do detských rúčok strany plné rýmov oslavujúcich život v lesnom spoločenstve, kde si nažívajú roztopašné a šantivé zvieratká spolu s rozmanitými kvetmi. Ako prezrádza už samotná anotácia, nezbedný vetrík krúži nad ...