Spoznajte všetky druhy psov!

Labku na srdce, že neuhádnete, koľko je na svete druhov psov. V našom prehľadnom atlase si ich môžete prezrieť od najmenšej čivavy až po najchlpatejšieho komondora a dozvedieť sa najzákladnejšie informácie o ich povahe. Každé plemeno sa vám hravo predstaví a vy budete mať možnosť zistiť, ktoré psy patria medzi tie najoddanejšie a najstatočnejšie, ktoré medzi tie najuštekanejšie a najuslintanejšie a ktoré nahlas chrápu, keď sa im práve sníva o šťavnatej kostičke. A aby toho nebolo málo, ak máte radi príbehy na dobrú noc, môžete sa začítať do Psích listov – unikátnych psích novín, ktoré celý atlas sprevádzajú. Nájdete v nich množstvo príbehov, rozhovorov a reportáží zo života známych psích hrdinov a hrdiniek!

Čítať viac
13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 120
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 18.9.2020
Formát 230x290 mm
Hmotnosť 0,783 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Atlas psů pro děti
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000058597
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Drominickacita.sk - Atlas psov pre deti

Asi všetky deti majú radi zvieratká. A dovolím si tvrdiť, že väčšina zbožňuje psíkov. U nás doma je to tiež tak. Aj keď Matej prechováva lásku aj k dážďovkám, či chrobákom. Ale nie o tom som chcela. Keď som videla, že vychádza Atlas psov pre deti, vedela som, že túto knihu musíme mať doma. Autorky Ester Dobiášová, Štěpánka Sekaninová a Jana Sedláčková si dali naozaj záležať. V úvode sa deti dozve...

Autor knihy

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.