Vtáky našich záhrad

Zvuková knižka

Andrea Pinnington, Caz Buckingham

Po stopách vtáčieho spevu

Spev vtákov, ktorý môžeme začuť zo záhrad, spoza otvorených okien našich domov alebo pri prechádzke v parku s kamarátmi, je veľmi rozmanitý. Možno sa nám spočiatku bude zdať nemožné naučiť sa jednotlivé vtáčie piesne a volania, ale s troškou trpezlivosti sa nám to môže podariť. Keď sa naučíme rozoznávať hlásky jednotlivých spevákov čarovnej vtáčej ríše, otvorí sa pred nami nový svet!

Spriateliť sa s rečou vtákov, ktoré nám poletujú nad hlavou alebo sa skrývajú v korunách stromov, nám môže pomôcť tento očarujúci knižný sprievodca. Nechajte ho na okennom parapete, aby si ho mohla dobre užiť celá rodina, a uvidíte, kto z vás sa stane odborníkom na vtáčí spev ako prvý.

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 24
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 19.4.2019
Formát 223x208 mm
Hmotnosť 0,471 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov The Little Book of Garden Bird Songs
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056607381
Vek od 3
Typ kniha
Väzba leporelo knižkové

Video

Recenzia médii

Anet Zacharová

Welike Books Forever - Dvojrecenzia

Interaktívna hracia kniha Vtáci našich záhrad sa na prvý pohľad môže javiť ako klasická knižka pre batoľatá a predškolákov, ktorým najmenším pomáha spoznávať svet fauny okolo, no zdanie klame. Ako učiteľ biológie v knihe vidím i silný didaktický aspekt dobudúcna, s dielom sa dá výborne pracovať i na hodinách biológie vo vyššom, napríklad 5.-6. ročníku, popis každého vtáka obsahuje všetky najdôleži...

Autor knihy

Andrea Pinnington

Andrea Pinnington


Andrea Pinnington (na fotografii vlevo) je nadšená přírodovědkyně, která společně s Caz Buckingham založila v roce 2011 malé nezávislé nakladatelství Fine Feather Press. Andrea je spisovatelka a redaktorka, Caz je designérka a ilustrátorka. Když ve svém studiu nepracují na knihách, najdete je venku s kameny v rukou, jak poslouchají, pozorují a poznávají přírodu. Většina obrázků v jejich knihách pochází z vlastní soukromé fotobanky, která je součástí jejich jedinečného a atraktivního stylu. Knihy z Fine Feather Press kladou důraz na kvalitu a pečlivost zpracování a dělají radost dětem po celém světě. Cílem těchto publikací je podpořit zájem dětí o náš svět, který je třeba chránit.

Caz Buckingham

Caz Buckingham


Caz Buckingham (na fotografii vpravo) je nadšená přírodovědkyně, která společně s Andreou Pinnington založila v roce 2011 malé nezávislé nakladatelství Fine Feather Press. Caz je designérka a ilustrátorka, zatímco Andrea pracuje jako spisovatelka a redaktorka. Když ve svém studiu nepracují na knihách, najdete je venku s kameny v rukou, jak poslouchají, pozorují a poznávají přírodu. Většina obrázků v jejich knihách pochází z vlastní soukromé fotobanky, která je součástí jejich jedinečného a atraktivního stylu. Knihy z Fine Feather Press kladou důraz na kvalitu a pečlivost zpracování a dělají radost dětem po celém světě. Cílem těchto publikací je podpořit zájem dětí o náš svět, který je třeba chránit.