Maľovaná príroda - Farby v prírode


Jana Sedláčková, Štěpánka Sekaninová

Vydajte sa spolu s nami na prechádzku paletou dvanástich najznámejších farieb a ich odtieňov.

Príroda hrá všetkými farbami. Ale ako taká zelená chutí? Ako vonia modrá alebo ružová? Ktorý zvuk pripomína žltá a aká by mohla byť na dotyk? Vedeli ste, že veľa jemných odtieňov farieb dostalo svoje pomenovanie podľa rastlín, zvierat a nerastov?

Vydajte sa spolu s nami na prechádzku paletou dvanástich najznámejších farieb a ich odtieňov. Uvidíte, ako sú s pestrofarebným svetom okolo nás prepojené. Nájdete tieto spojenia? A dokážete podľa návodu na konci knihy namiešať farby rovnako, ako to robí príroda?

Čítať viac
8,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 32
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 15.11.2019
Formát 240x320 mm
Hmotnosť 0,579 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Malovaná příroda. Barvy v přírodě
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000056876
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Recenzia médii

Drominicka

Drominickacita.sk - MAĽOVANÁ PRÍRODA – FARBY V PRÍRODE

Asi sa už budem opakovať, keď opäť spomeniem, že v poslednom čase vychádzajú nádherné detské knihy. Tak je to aj s knihou, ktorú vám chcem predstaviť dnes. Maľovaná príroda – Farby v prírode, ktorú napísali autorky Jana Sedláčková spolu so Štěpánkou Sekaninovou, je nádherná. Môj syn je momentálne v období, keď ho začíname učiť farby. Preto som sa tejto knihe potešila. Hoci som vedela, že je urč...

Autor knihy

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.