Všetko pláva, čo plutvy má aj nemá


Štěpánka Sekaninová

Plávam, plávaš, plávame!

Plávam, plávaš, plávame! Hovoria si ľudia, zvieratká, rastliny aj všetky veci na stránkach tejto knižky, ktoránie je ničím iným, ako knihou o plávaní. To, že toto vodné umenie ovládajú ryby či morské panny, to je nad slnko jasné. Čakali by ste to ale od ježka alebo od netopiera, alebo od... Viete čo? Pozrite sa sami, kto a čo pláva ako rybička, a tiež ako. Zábavná knižka plná vody, morskej soli a sem-tam veľkej vlny je pripravená na preskúmanie. Nasaďte si rukávniky, namasírujte si svaly a hurá do toho! Cestou uvidíte veľa krásnych obrázkov a ešte zdokonalíte aj svoj štýl. Prsia alebo kraul, čím chcete začať?

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 48
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 2.8.2019
Formát 270x380 mm
Hmotnosť 0,856 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Všechno plave, co ploutve má i nemá
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000054391
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Miroslava Biroščáková

odetskychknihach.sk - VŠETKO PLÁVA, ČO PLUTVY MÁ AJ NEMÁ

Je to zjavne veľmi úspešný koncept: náučná detská kniha s dôrazom na ilustrácie, kde sa stanovená téma rozoberá z nezvyčajných uhlov pohľadu, plus (väčšinou) veľký formát. S týmto novým žánrom vo svete aj u nás prerazili napríklad Poliaci Mizielińskí a Socha, novšie aj Ukrajinci z Artstudia Agrafka (recenzia tu a tu). České B4U Publishing (patrí do skupiny Albatrosmedia) sa ich pokúša napodobniť. ...

Autor knihy

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.