Odhaľte tajomstvo vajíčka v tejto nádhernej ilustrovanej knihe.

Nahliadnite do hniezd a hniezdočiek ukrytých vo vetvách, pod zemou, vysoko v skalách aj hlboko pod morskou hladinou. Kto kladie najviac vajec naraz, kto má najzvláštnejšie, najmenšie alebo, naopak, najväčšie vajíčko? Kto ich vystavuje ostatným na obdiv a kto vajíčka schováva pred celým svetom do komôrky v piesočnatom brehu? Vajíčko stojí vždy na počiatku nového života. Odhaľte jeho tajomstvo.

Čítať viac
10,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 64
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 26.7.2019
Formát 215x280 mm
Hmotnosť 0,582 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Vše o vejci
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000054094
Vek od 5
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Recenzia médii

Alžbeta Uríková

pampuch.sk - VŠETKO O VAJCI

Vždy mám radosť z vydarených náučných kníh. Pri knihe Všetko o vajci je moje nadšenie o to väčšie, že je to česko-slovenská produkcia. B4U Publishing vie stále robiť úžasné knihy. Aj keď dnes už pod hlavičkou Albatrosu. Mravec, slimák, osmonoh, kukučka či pštros. Všetky tieto tvory spájajú vajíčka. V knihe Všetko o vajci nájdete parádny prehľad rôznych vajíčok zoradených podľa veľkosti. V prehľ...

Autor knihy

Markéta Nováková

Markéta Nováková


Už od dětství se zajímala o literaturu, vyprávění příběhů a výtvarné umění. S tak velkou zálibou v literatuře snad ani nemohla vystudovat nic jiného než českou filologii. Nádavkem k tomu vystudovala i historii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po studiích se věnovala práci odpovědné redaktorky literatury pro dospělé čtenáře, ale láska k dětským knihám, plným příběhů a krásných ilustrací, ji přivedla do redakce B4U Publishing, kde vymýšlí a píše knihy pro děti.