Schovávačka v ZOO


Štěpánka Sekaninová

Prekrásne leporelo pre malých zvedavcov.

Niektoré veci vyzerajú byť úplne iné, ako v skutočnosti sú. Pravda sa ukrýva pod ich povrchom. Tak ako v zábavnej knižke o zvieratkách, ktorú práve držíš v rukách.

Ťahá pštros somárika za chvost? Alebo je to všetko inak? Vyšplhajú sa opice po kmeni stromu do oblakov alebo žiadny strom neexistuje? Čo sa vlastne deje v kúzelnej zoo? Prekrásne ilustrácie Rudolfa Lukeša, originálny formát, jednoduchý text pre najmenších čitateľov a veselé rozuzlenia, taká je Schovávačka v zoo. Pobaví aj poteší, stačí otvoriť knihu a pustiť sa do hry.

Čítať viac
5,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner leporelo
Počet strán 12
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 31.5.2019
Formát 200x140 mm
Hmotnosť 0,126 kg
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000052441
Vek od 2
Typ kniha
Väzba leporelo rozkládací

Recenzia médii

Alžbeta Uríková

Pampúch - SCHOVÁVAČKA V ZOO

Milé rozkladacie leporelko s ilustráciami Rudolfa Lukeša. Postupným otváraním stránok zistíte, že chudák pštros neťahá za chvost somárika, ale krokodíla. Alebo že by to bol sloní chobot? Vydavateľstvo Albatros pokračuje vo vydávaní obľúbených priestorových leporelách českých majstrov Rudolfa Lukeša aj Vojtěcha Kubaštu. Už ich je pekná zbierka. My máme doma napríklad Červenú čiapočku a O márnivo...

Autor knihy

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.