Príbehy obrazov a sôch


Štěpánka Sekaninová

Vydaj sa s nami na cestu za obrazmi a sochami.

Chcete bližšie spoznať záhadnú krásku Monu Lízu, urasteného Dávida, obrovského Budhu, vysokánskeho Ježiša Krista, Malú morskú vílu alebo sa pokochať žiarou rozkvitnutých slnečníc? Odpovedali ste áno? V tom prípade sa vydajte s mačkou Micou a jej dvojčatami Annou a Janou na púť za slávnymi a známymi obrazmi a sochami. Zoznámite sa s príbehmi ich vzniku a ich autormi a dozviete sa aj čosi o najrôznejších výtvarných technikách. Je celkom možné, že po prečítaní tejto knihy sa aj z vás stanú umelci. Mačka Mica čaká, oblečte si maliarsky plášť, vezmite si paletu a hurá na cestu.

Čítať viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner encyklopédia
Počet strán 64
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 5.10.2018
Formát 215x280 mm
Hmotnosť 0,589 kg
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000050386
Vek od 6
Edícia Objavuj svet!
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Drominicka

Drominickacita.sk - Príbehy obrazov a sôch, Príbehy stavieb

Stalo sa už aj vám, že ste boli v kníhkupectve v oddelení pre deti a túžili ste sa opäť vrátiť do detstva, aby ste si mohli vychutnať všetky tie krásne knihy? Vrátiť sa v čase už nemôžeme, ale tie úžasné knihy si môžme prečítať, aj keď sme už dospelí. Dnes vám predstavím knihy, ktoré nie sú o príbehu, ale sú plné informácií. Autorka Štěpánka Sekaninová vytvorila spolu s ilustrátorom Jakubom Cenkl...

Autor knihy

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.