Príbehy stavieb


Štěpánka Sekaninová

Vydaj sa s nami na cestu za zaujímavými stavbami

Domy ako košíky, najvyššie veže, veľkolepé chrámy, designové vily či visuté mosty, to všetko a ešte mnoho ďalších významných i kurióznych objektov čaká na každého, kto sa s bocianom Filipom a jeho priateľom žabiakom Skokom vydá na cestu do tajov architektúry. Nájde Filip inšpiráciu pre vybudovanie toho najlepšieho novomanželského hniezda, ktoré chce postaviť pre svoju milovanú Helenku, a napraviť tak svoju prvú trochu šišatú stavbu? Uvidíte sami. Máte radi gotiku, renesanciu, barok, secesiu či funkcionalizmus? Nech sa páči. Usaďte sa Filipovi medzi krídla, dobrodružstvo sveta stavebných štýlov a architektúry sa práve začína.

Čítať viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Žáner encyklopédia
Počet strán 64
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 5.10.2018
Formát 215x280 mm
Hmotnosť 0,579 kg
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000050393
Vek od 6
Edícia Objavuj svet!
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Drominicka

Drominickacita.sk - Príbehy obrazov a sôch, Príbehy stavieb

Stalo sa už aj vám, že ste boli v kníhkupectve v oddelení pre deti a túžili ste sa opäť vrátiť do detstva, aby ste si mohli vychutnať všetky tie krásne knihy? Vrátiť sa v čase už nemôžeme, ale tie úžasné knihy si môžme prečítať, aj keď sme už dospelí. Dnes vám predstavím knihy, ktoré nie sú o príbehu, ale sú plné informácií. Autorka Štěpánka Sekaninová vytvorila spolu s ilustrátorom Jakubom Cenkl...

Autor knihy

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.