Obľúbené bájky deťom rozpráva slávna herečka Natalie Portman.

Tri klasické príbehy o zajacovi a korytnačke, troch prasiatkach či mestskej a poľnej myši obohatila Natalie svojím humorom, a pripomína nám tak, že húževnatosť, vytrvalosť a vďačnosť nie sú nemoderné prežitky, ale dôležité ľudské vlastnosti, ktoré nás privedú k dobrému a šťastnému životu.

Čítať viac
9,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 64
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 12.11.2021
Formát 168x228 mm
Hmotnosť 0,34 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Kristína Balalová
EAN 9788056623664
Vek od 4
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

dotkine_knizky - Bájky

Natalie Portman vydala milú detskú knižku, v ktorej nájdete prebásnené tri klasické bájky O korytnačke a zajacovi, O troch prasiatkach a príbehu O mestskej a poľnej myši. Svojim humorom im vytvorila novodobú podobu, viac približujúcej sa súčasnosti, kde v básňach spomína napríklad aj mrakodrap, či čínske paličky. Avšak stále si zanechávajú aj tradičnú podobu, kde vždy na konci z príbehu plynie pon...

Autor knihy

Natalie Portman

Natalie Portman


Natalie Portman je izraelsko-americká herečka. Debutovala vo filme Luca Bessona León, keď mala trinásť rokov. Vyštudovala psychológiu na Harvarde. Za film Na dotyk získala ocenenie Zlatý glóbus a bola nominovaná na Oscara. Toho získala až za film Čierna labuť v roku 2010. Dnes sa venuje réžii, produkovaniu filmov, aktivizmu a svojim deťom. Tým venovala aj svoju prvú knižku Bájky, ktorá vyšla v slovenskom preklade vo vydavateľtsve Albatros.