Maľovaná príroda – Farby krajiny


Jana Sedláčková, Štěpánka Sekaninová

Vydaj sa na prechádzku ďalekými krajmi a spoznávaj farby, ktoré sú s nimi spojené. V tejto knihe ich budeš mať ako na dlani!

Na každú krajinu v celom šírom svete použila príroda jedinečnú paletu farieb. Mrazivá polárna krajina sa trblieta modrobielymi tónmi, džungľa divoko tancuje vo farbách tropického ovocia a trávnatá savana sa ticho zahaľuje do béžovej a kaki. Vydaj sa na prechádzku ďalekými krajmi a spoznávaj farby, ktoré sú s nimi spojené. V tejto knihe ich budeš mať ako na dlani! Po celý čas ťa na tvojej dobrodružnej výprave budú sprevádzať všelijaké zvuky, chute a vône. Počuješ to bahno, ktoré si ticho buble uprostred rašeliniska? Cítiš púštne slnko rozpaľujúce každý kamienok do biela? Rýchlo sa utekaj schladiť k oceánu! A po prechádzke, ak budeš chcieť, sa môžeš naučiť zladiť farby rovnako harmonicky, ako to vie sama príroda.

Čítať viac
8,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 32
Dátum vydania 30.10.2020
Formát 240x320 mm
Hmotnosť 0,582 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Malovaná příroda. Barvy krajiny
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000058573
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Autor knihy

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.