Mačací bojovníci: Slnečná cesta


Erin Hunterová

Fantastické čítanie pre malé milovníčky dobrodružstva a mačiek!

Vydajte sa po slnečnej ceste...

Kmeň mačiek už mnoho mesiacov mierumilovne žije pri vrcholku hory. Ale koristi je málo a ročné obdobia sú kruté. Ich vodkyňa sa obáva, že neprežijú. Keď sa jej v záhadnom sne zjaví krajina plná jedla a vody, skupina odvážnych mladých mačiek sa vydá hľadať lepší domov.

Čaká však na nich veľa nástrah. V neznámom svete, kde čelia osamelým mačkám a neľútostným tulákom bojujúcim o územie a moc, musia putujúce mačky nájsť spôsob, ako žiť spoločne bok po boku - inak riskujú, že sa navždy rozdelia.

Čítať viac
8,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Mačací bojovníci"

Informácie

Počet strán 344
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 6.11.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,38 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 1
Originálny názov DAWN OF THE CLANS (5.séria)
Pôvodný jazyk angličtina
Prekladateľ Ivana Cingelová
EAN 9788056619292
Vek od 9
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Autor knihy

Erin Hunterová

Erin Hunterová


Je pseudonym partie úspešných autoriek: Cherith Baldryovej, Kate Caryovej, Tui Sutherlandovej a Clarissy Huttonovej. Prvotný nápad sa však zrodil v hlave londýnskej redaktorky Vicky Holmesovej. Každá autorka pochádza z inej krajiny a má odlišný životný príbeh, spája ich však láska k zvieratám. Séria Mačací bojovníci patrí k ich najúspešnejším projektom. V slovenskom preklade vyšla aj ich druhá spoločná séria Zákon svorky. Viac o tíme Erin aj Mačacích bojovníkoch sa môžete dozvedieť na www.warriorcats.com