Príbehy veľkých aj malých miest


Štěpánka Sekaninová

Poď s nami objavovať mestá a mestečká

„V mestách a mestečkách... tam je život,“ pomyslel si capko Peter. „Och, áno, v meste je to iné,“ kvokla si sliepočka Klára zasnene. „Sú tam krásne domy a všade je veľa obchodov, nie ako tu na dvore.“ A pretože chceli vedieť viac, jedného dna sa vybrali na cestu po veľkých aj malých mestách. Chceli by ste sa tiež vydať na malé mestské dobrodružstvo? Triasť sa od zimy v ľadovom Jakutsku, zohriať sa v púštnom meste Jazd, alebo nazrieť do budúcnosti v meste Konza? Poďte a pridajte sa k našim malým cestovateľom. Len otvorte prvú z bohato ilustrovaných stránok tejto knihy a nechajte sa očariť zhonom metropol všetkých kútov sveta.

Čítať viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 68
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 11.10.2019
Formát 215x280 mm
Hmotnosť 0,594 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Příběhy malých i velkých měst
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000056395
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Drominicka

Drominickacita.sk - PRÍBEHY VEĽKÝCH AJ MALÝCH MIEST

Po čase vám opäť prinášam tip na krásnu detskú knihu. Recenziu na knihy Príbehy stavieb a Príbehy obrazov a sôch ste si už mohli prečítať dávnejšie. Nedávno vyšla série . Príbehy veľkých aj malých miest prináša autorka Štěpánka Sekaninová a ilustruje Jakub Cenkl. Kniha hneď v úvode vysvetľuje, čo je mesto. Deti sa dozvedia aj typy miest, ktoré vznikali v stredoveku. Celou knihou sprevádza capk...

Autor knihy

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.