Svetový atlas strašidiel a duchov


Katarína Belejová H., Petra Bartíková, Štěpánka Sekaninová

Všetky strašidlá sveta v jednej knihe!

Pokojne by to mohla byť obria jašterička, ale má dve hlavy navyše. Ten, kto sa jej dostane do pazúrov, musí slúžiť v jej paláci. Po večeroch tancuje okolo kakaových bôbov a varí si kanvice super hustého kakaa.

Ale kto vlastne?

Trojhlavý drak. Ľadová kráľovná. Kakaový piadimužík.

Zoznám sa s najpodivuhodnejšími stvoreniami sveta!

Strašidlá boli, sú a budú, o tom nemôže byť pochýb. Ak chceš vedieť, aké strašidlá mátožia v Európe, v Ázii a na ďalších kontinentoch, prečítaj si tento Svetový atlas strašidiel a duchov. Na nasledujúcich stránkach zistíš, ktoré strašidlá sú nebezpečné – a je lepšie sa im radšej vyhýbať – a ktoré sú naopak mierne ako baránok. Dozvieš sa, čo od nich môžeš čakať, ale i to, ako sa tým zlomyseľnejším tvorom ubrániš, keď na nich náhodou narazíš.

Spoznaj strašidlá všetkých kontinentov. Prestaň sa ich báť!

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 88
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 1.11.2019
Formát 230x330 mm
Hmotnosť 0,77 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Světový atlas strašidel a duchů
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000056043
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Petra Bartíková

Petra Bartíková


Petra Bartíková vyštudovala českú literatúru a niekoľko rokov pracovala ako novinárka. Vo voľnom čase cestovala po celom svete, objavovala a hltala detské knihy a písala o nich na svoj blog. Novinárčinu opustila, aby sa naplno venovala knižkám pre deti, zakotvila vo vydavateľstve B4U Publishing, kde vymýšľa a píše knihy pre deti.

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.