Světový atlas strašidel a duchů


Katarína Belejová H., Petra Bartíková, Štěpánka Sekaninová

Jsou krásní a děsiví zároveň. Seznamte se s nejpodivnějšími tvory světa!

Strašidla byla, jsou a budou, o tom nemůžou být pochyby. Pokud chceš vědět, jaká strašidla bubákují v Evropě, v Asii a na dalších kontinentech, přečti si tento Atlas strašidel celého světa. Na následujících stránkách zjistíš, která strašidla jsou nebezpečná – a tudíž je radno se jim vyhýbat – a která jsou naopak mírná jako beránek. Dozvíš se, co od nich můžeš čekat, ale i to, jak se těm zlomyslnějším tvorům ubráníš, když na ně náhodou narazíš. Poznej strašidla všech kontinentů. Přestaň se jich bát!

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
Dlhšia dodacia lehota

Informácie

Počet strán 88
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 28.10.2019
Formát 230x330 mm
Hmotnosť 0,759 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Patrik Antczak
EAN 9788000055572
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Petra Bartíková

Petra Bartíková


Petra Bartíková vyštudovala českú literatúru a niekoľko rokov pracovala ako novinárka. Vo voľnom čase cestovala po celom svete, objavovala a hltala detské knihy a písala o nich na svoj blog. Novinárčinu opustila, aby sa naplno venovala knižkám pre deti, zakotvila vo vydavateľstve B4U Publishing, kde vymýšľa a píše knihy pre deti.

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.