Nazri do hmyzích izbičiek

Hmyzie tvorčeky sú také malé a krehké, že ich človek v prírode ľahko prehliadne. A to je škoda. Vieš ty vôbec, aké farbisté môžu byť príbehy zo života hmyzu? Tak, napríklad fúzač – vyzerá ako nespoločenský mudrlant, ale to spôsobujú len jeho veľmi dlhé tykadlá, kvôli ktorým sa k nemu nik nemôže veľmi priblížiť. Alebo vážka – ako to, že nespadne, aj keď máva krídlami tak zriedka a ledabolo? Iný hmyz by už dávno spadol! A tak ďalej, a tak ďalej… Svet hmyzu je skutočne podivuhodný. A preto už neotáľaj. Otvor túto knihu, vstúp do hmyzieho hotela a spoznaj zblízka jeho krehkých hostí s tykadlami a krovkami. Recepčná lienka sedembodková už na teba netrpezlivo čaká a nervózne ťuká ceruzkou do stola…

Čítať viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 32
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 21.6.2019
Formát 230x260 mm
Hmotnosť 0,413 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Hmyzí hotel
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000054889
Vek od 3
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Video

Autor knihy

Helena Haraštová

Helena Haraštová


Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.

Petra Bartíková

Petra Bartíková


Petra Bartíková vyštudovala českú literatúru a niekoľko rokov pracovala ako novinárka. Vo voľnom čase cestovala po celom svete, objavovala a hltala detské knihy a písala o nich na svoj blog. Novinárčinu opustila, aby sa naplno venovala knižkám pre deti, zakotvila vo vydavateľstve B4U Publishing, kde vymýšľa a píše knihy pre deti.

Markéta Nováková

Markéta Nováková


Už od dětství se zajímala o literaturu, vyprávění příběhů a výtvarné umění. S tak velkou zálibou v literatuře snad ani nemohla vystudovat nic jiného než českou filologii. Nádavkem k tomu vystudovala i historii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po studiích se věnovala práci odpovědné redaktorky literatury pro dospělé čtenáře, ale láska k dětským knihám, plným příběhů a krásných ilustrací, ji přivedla do redakce B4U Publishing, kde vymýšlí a píše knihy pro děti.