Stratený zajko na Islande


Diana Mašlejová

Obľúbený zajko sa síce sám stratí, no zato nájde skvelú kamošku!

Zajko si už v Paríži čo-to zažil. Čelil zubatému potkanovi, nenásytnej strake a vlastnému strachu. Neprešiel ani rok a opäť sa nešťastnou náhodou ocitá v nemilej situácii.

Musí si však zachovať chladnú hlavu. V balíčku na islandskej pošte znenazdajky spozná zajačiu kamošku Klárku. Srdiečko mu ihneď poskočí, naberá odvahu a snaží sa ich oboch zachrániť. Na cestách čelia rôznym tvorom, trolom i zverom. A či sa dostanú naspäť zdraví domov, to sa ešte len uvidí…

Zažite so zajkom nové dobrodružstvá. Úspešná slovenská spisovateľka Diana Mašlejová prináša deťom pokračovanie skvelej knižky Stratený zajko v Paríži.

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Čítať viac
9,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Stratený zajko"

Informácie

Počet strán 96
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 1.11.2019
Formát 163x238 mm
Hmotnosť 0,39 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Adela Režná
Číslo dielu 2
EAN 9788056613528
Vek od 7
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Video

Autor knihy

Diana Mašlejová

Diana Mašlejová


Diana Mašlejová sa narodila v Bratislave. Vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte UK a už počas štúdia sa zameriavala najmä na literárny svet. Prispieva do Knižnej revue, do Rádia Devín, publikuje aj na webových portáloch Knihožrút a Medziknihami. Píše literárnu rubriku do bratislavského kultúrneho magazínu InBA. Pravidelne tvorí rozprávky pre mesačník Adamko. Vo vydavateľstve Albatros vyšli jej knihy Tajný cirkus, Stratený zajko v Paríži či Kráľovskí agenti a iné.