Misia: Zachráň planétu


Helena Haraštová, Štěpánka Sekaninová

Pomôž chrániť životné prostredie

Vieš si predstaviť, ako asi vyzerá tvoja planéta z výšky? Modro-biela guľa, ktorá ukrýva znečistený životný priestor, otrávené vody, ropné škvrny na mori, vydrancovanú pôdu, horiace pralesy… Mimozemšťan Qui-Do sa na tú skazu už nedokáže pozerať, a tak sa vydá vo svojej kozmickej lodi Zem zachrániť. Spolu s ním sa pustíš do uzdravovania a naprávania nepliech, ktoré ľudia svojej planéte spôsobili. Budeš čistiť vzduch, obnovovať rieky, zachraňovať pralesy a naučíš sa recyklovať odpady. Napínavá a dobrodružná kniha ťa prevedie ríšou ekológie. Osud rodnej Zeme držíš vo svojich rukách. Len ty sám môžeš rozhodnúť o jej záchrane či skaze. Sedem celostránkových farebných ilustrácií, brožúrky plné informácií i dobrodružstiev. Taká je náplň tvojej záchrannej misie. Chceš pomôcť svojej planéte? Neváhaj a nalistuj prvú kapitolu… Hra o život sa začína…

Čítať viac
10,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 16
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 31.8.2018
Formát 260x260 mm
Hmotnosť 0,41 kg
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000050423
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Helena Haraštová

Helena Haraštová


Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.