Zoznámte sa s Filipkom. Zorničkin brat deťom prirodzene rozpovie svoje príbehy nielen o zvieratách, ale aj o živote v lese, prečo stromy rastú a umierajú, prečo je hmla či dúha atď. S Filipkom a Zorničkou je svet hneď jasnejší.

Lesík okolo jazera je po daždi krásny a voňavý. Filipko tam často chodí s ockom na ryby. Vysedávanie pri vode ho nebaví, radšej sa hrá s kamarátmi škriatkami, obdivuje srnky, malé diviačiky, dafnie aj korčuliarky. Čoskoro však pôjde prvýkrát do školy a najradšej by si vzal so sebou celý les, aby mu nebolo smutno. Je tam toľko zázračných vecí! Ocko má však lepší nápad...

Čítať viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Zornička a Filipko"

Informácie

Počet strán 80
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 14.11.2016
Formát 160x195 mm
Hmotnosť 0,282 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Eva Chupíková
Číslo dielu 2
EAN 9788056600092
Vek od 5
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Video

Autor knihy

Zuzana Štelbaská

Zuzana Štelbaská


Autorka, prekladateľka a čitateľka kníh pre deti a mládež. Od pätnástich rokov pôsobí v médiách. Vytvorila stovky magazínov, moderovala živé vysielania a prenosy z východného Slovenska, podieľala sa na medzinárodných koprodukciách organizácií Circom Regional a EBU, za ktoré získala niekoľko novinárskych cien. Ako dramaturgička a scenáristka sa podieľala na mnohých detských a tínedžerských programoch. Dnes pôsobí ako šéfdramatugička magazínu Reflex pre TV Markíza. Podľa jej knihy Mami, kúp mi psa vznikol rovnomenný seriál pre RTVS. Je autorkou mnohých úspešných kníh pre deti, medzi ktoré patrí séria Záchranná stanica inšpirovaná príbehmi zvieratiek zo stanice v Zázrivej, za zmienku stoja aj jej knižky pre najmenších Stane sa zázrak a Na koniec sveta, ktoré ilustroval Adrián Macho či séria pre mladých s knihami 14-roční a 15-roční.