Mach a Šebestová na prázdninách


Miloš Macourek

Mach a Šebestová a ich prázdninové dobrodružstvá

Mach a Šebestová sú slávni žiaci z 3.B., ktorí majú čarovné slúchadlo a prázdniny trávia na dedine u starých rodičov Šebestovej. A čože sa dá s takým slúchadlom v lete robiť? Takýto zázračný predmet dokáže pričarovať hoc aj džungľu do pokojnej dedinky, môže poslať pána suseda maliara na učenie k Leonardovi da Vincimu do 15. storočia, premeniť Macha na neobyčajné zviera, splniť životný sen pani Janderovej a napríklad aj pomôcť riaditeľovi cirkusu.
9,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Mach a Šebestová"

Informácie

Počet strán 152
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 4.8.2014
Formát 235x235 mm
Hmotnosť 0,81 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Adolf Born
Originálny názov Mach a Šebestová na prázdninách
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000036205
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Zuzana Švecová

www.citaj.to - Nevadí, že to nie je určené dospelým

Škola je občas len nevyhnutným zlom, povzdychne si určite nejedno školopovinné dieťa. Zato také prázdniny, to je čas, kedy sa žije naplno! Mach a Šebestová sú klasickou rozprávkovou dvojicou známou všetkým nad 30 rokov. Možno dokonca i mladším, to však neviem posúdiť. Niektorí ich poznajú v literárnej podobe, niektorí, a tých je hádam aj viac, skôr v televíznej. Keď však človek chytí do ruky kn...

Autor knihy

Miloš Macourek

Miloš Macourek


Básník, dramatik, scenárista populárních filmových komedií a pohádek. Mezi nejznámější patří Kdo chce zabít Jessii, Pane, vy jste vdova, Šest medvědů s Cibulkou a seriály pro děti Arabela, Létající Čestmír nebo Křeček v noční košili. Macourek si liboval ve fantastických námětech – jeden použil i v populárním kresleném seriálu Mach a Šebestová, jenž získal také knižní podobu a několik pokračování. Vedle Macha a Šebestové vyšla v Albatrosu také Macourkova dětská kniha Žofka ředitelkou zoo nebo Všichni sloni v orchestru. S Kájou Saudkem pak Miloš Macourek spolupracoval na stěžejním díle českého komiksu – Muriel a andělé.