Lily a čarodejnícky väzeň


Holly Webbová

Odomknite dvere čarám a tajomstvám!

Odomknite dvere čarám a tajomstvám!

Lilyinho a Georginho otca zavreli, lebo je čarodejník – a ony ho musia zachrániť. Utajované väzenie, v ktorom sa nachádza, je pod vplyvom temných kúziel, a na ich prekonanie nemajú dievčence dostatočne silnú mágiu.

Sestry preto hľadajú niekoho, kto by im pomohol a odcestujú loďou ďaleko od domova. Tam nájdu mocnú čarodejníčku Rose. Znamenajú však jej schopnosti vo svete tajomstiev všetko to, čo sa na prvý pohľad zdá?

Čítať viac
9,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 232
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 21.7.2014
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,35 kg
Jazyk slovenčina
Číslo dielu 3
Rady Lily
Originálny názov Lily and the Prisoner of Magic
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788000035918
Vek od 8
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Holly Webbová

Holly Webbová


Holly Webb sa narodila v Londýne, dnes žije v meste Reading s manželom a deťmi. Predtým ako sa stala spisovateľkou, stála na druhej strane knihy. Dlhé roky pracovala ako editorka detskej literatúry vo vydavateľstve. Prvú knihu písala počas cesty vlakom z práce a do práce. V slovenskom jazyku vychádzajú jej knihy v sérii Magické zvieratá, Maisie na stope či Kúzelný svet Emily Pierkovej. Dnes už nepíše vo vlaku, ale vo vlastnej pracovni v dome. Na svojom konte má viac ako 100 titulov. Námety na knihy čerpá všade, od domácich miláčikov až po náhodných okoloidúcich. Energiu si dodáva kávou a čokoládou.