Jak velbloud potkal ťavu


Mária Nerádová

Zábavný obrázkový česko-slovenský slovník s pexesem!

Velbloud, nebo ťava? Lienka, nebo beruška? A odkud jde ta Marína – od cintorína? Čeština i slovenština ukrývají spoustu záludností, na které můžou děti při povídání s kamarády narazit. Právě pro ně je určen tento zábavný obrázkový česko-slovenský slovník nejběžnějších pojmů. Najdete tu slova ze všech možných oblastí, takže už vás nic nepřekvapí! Ke knize je přibalené i zábavné pexeso.

Kniha získala ocenenia: Najkrajšia kniha jari 2014 a Najkrajšia kniha Slovenska 2014.

Čítať viac
8,99 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 102
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 7.4.2014
Formát 195x255 mm
Hmotnosť 0,573 kg
Jazyk čeština
EAN 9788000034997
Vek od 5
Typ kniha + doplnok
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Zuzana Štelbaská

Denník N - Rozumejú vaše deti češtine?

Deťom mojej generácie by v živote nenapadlo, že češtine sa dá i nerozumieť. Aj v neskoršom veku som považovala za vrcholne trápne písať si znalosť češtiny do životopisu v kolónke Cudzie jazyky. Pár desaťročí mnohé zmenilo. Dnešné deti už siahajú po prvých česko - slovenských slovníkoch. Čítala som o tejto knihe už minulý rok, keď mala vyjsť a trochu som zo začiatku ohŕňala nos nad samotnou myšl...

Autor knihy

Mária Nerádová

Mária Nerádová


Mária Nerádová (nar. 1988) vystudovala ilustraci a grafický design. V současnosti se plně věnuje ilustrování a psaní dětských knih a spolupracuje s řadou slovenských, českých i zahraničních nakladatelů. V roce 2018 založila vlastní nakladatelství Meda, které se specializuje na dětské knihy.